Hanneke Munsters-den Heeten:

In 1955 geboren te Leiden. In mijn tienerjaren met mijn ouders verhuisd naar Noord-Brabant na eerst nog in Friesland en Noord-Holland woonachtig geweest te zijn.

De vragen “wie ben ik”, “waarvoor ben ik hier” en “is er meer dan we op het eerste gezicht kunnen waarnemen” hebben mij al van jongs af geïntrigeerd. Door de stroomversnelling van het leven met een gezin, man en 4 kinderen, en een carrière in het bedrijfsleven raken zulke vragen wel eens wat uit beeld. Echter inmiddels bekend met het fenomeen HSP en als ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, hebben deze vragen hernieuwde aandacht gekregen en me uitgenodigd om op onderzoek naar mezelf te gaan.

Via de weg van reiki, de opleidingen op Hbo-niveau tot energetisch therapeut en APS therapeut, diverse Quantum Touch® en Quantum Allergy® modules, HBO Medische en Psychosociale Basiskennis (Cpion geaccrediteerd), Soul Body Fusion®, mediumschap, vele workshops en een gezonde nieuwsgierigheid, zijn er voor mij antwoorden op de vragen gekomen. Ik pretendeer niet dat deze antwoorden dé antwoorden zijn maar mijn eigen bewustzijnsontwikkeling groeit zo stap voor stap. En het is een mooie weg.

Over Praktijk Labyrinth:

Het labyrinth is een metafoor voor het levenspad. Iedere stap die jij doet, is ook een stap op je levenspad. De verschillende mogelijkheden die Praktijk Labyrinth biedt, zijn bedoeld als ondersteuning als je pad soms wat moeizaam lijkt of onduidelijk is waar het toe leidt. Vanuit de holistische visie kijkt men naar lichaam, geest en ziel als een eenheid, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanuit de quantumvisie gaat dit zelfs nog een stapje verder, deze stelt dat alles met elkaar verbonden is via het quantumveld. Hierdoor ontstaan mogelijkheden die zelfs tijd en afstand moeiteloos kunnen overbruggen.

Praktijk Labyrinth bestaat sinds oktober 2011 en is ontstaan vanuit de wens om een bijdrage te leveren aan de maatschappij met name op het gebied van persoonlijke bewustwording.

Achtergrond:

Reiki Tera-Mai® bij Anny Lunshof († 30-10-2021).
Opleiding intuïtieve ontwikkeling/energetisch therapeut
APS therapeut
Quantum Touch®, Quantum Allergy®/Quantum Share®, Self Created Health®, Supercharging®
Medische en Psychosociale basiskennis
Soul Body Fusion®
Opleiding mediumschap