Tarieven:
Intake en 1e behandeling (duur ca. 2 uur) € 60,-
Vervolgbehandeling, uurtarief € 60,-
Plakelektroden voor APS behandeling € 15,- geschikt voor een behandeltraject.
Soul Body Fusion® 3 sessies € 95,-

Vergoeding:
Vanwege de verregaande beperkingen in de aanvullende verzekeringen t.a.v. complementaire geneeswijzen komen de consulten niet langer meer in aanmerking voor vergoeding.

Betaling:
Contant of betaalverzoek, pinnen niet mogelijk. De factuur wordt achteraf digitaal toegezonden.

Behandelingen:
Behandelingen vinden plaats op afspraak.

Tijdens de eerste afspraak vindt voor de behandeling een uitgebreid intake gesprek plaats om tot een behandelplan te komen. Het intake formulier wordt thuisgestuurd zodat dit in alle rust kan worden ingevuld. Het intake gesprek en de eerste behandeling samen duren ca. 2 uur. De duur van vervolgafspraken zijn afhankelijk van het afgesproken behandelplan.

Annulering:
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos telefonisch worden afgezegd. Voor een consult dat binnen 24 uur voor de afspraak wordt geannuleerd, wordt de helft van het consult in rekening gebracht.

 

 

Als CAT-therapeut valt men onder het GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over deze klachtenregeling, zie: gatgeschillen.nl

PRIVACY/AVG

Voor een goede behandeling is een dossier noodzakelijk. Het dossier bevat aantekeningen over de gezondheidstoestand en gegevens over de uitvoerende onderzoeken en behandelingen.

Om uw privacy te waarborgen:
– wordt zorgvuldig omgaan met persoonlijke en medische gegevens.
– hebben onbevoegden geen toegang tot de gegevens.

Als vanwege een andere reden gebruik moet worden gemaakt van gegevens, wordt dat eerst gemeld en vraag ik daarvoor expliciet toestemming.

De gegevens blijven twintig jaar bewaard.